<
  

Projektledning och utbildningssamordning

Projektledning och utbildningssamordning

Projekt och utbildning innebär: ” Många bollar i luften”, det gillar jag!

Det gäller att få människor att mötas och därifrån gå vidare med en idé eller ett projekt. Att samordna olika föreläsare med deltagare, lokaler, god mat mm det är jag bra på. Jag har lätt för att bemöta människor och leder och driver utbildningen och/eller projektet framåt. Jag koordinerar – jag är spindeln i nätet.

Med erfarenhet av att driva projekt och samordna utbildningar, erbjuder jag flexibel support för såväl korta som långa uppdrag.

Några av mina uppdrag

  • Visit Gällivare Lappland/Expandum, Turismutveckling
  • Nordic Education, Bergarbetarutbildningar
  • Lapplands Gymnasium, Lärlingsutbildningar
  • MiRoi, Coach / Lots
  • Sveriges Professionella Skidskolor, Skidlärarutbildningar