<
  

Tjänster

 

Ny i Gällivare

Gällivare är på väg att nyrekrytera. Du som företag/organisation spara tid – jag tar hand om blivande och nyinflyttade Gällivarebor. Gällivare står inför fantastiska utmaningar. Vi samhällsomvandlar, vi flyttar, vi bygger nytt och vi bygger hållbart inför framtiden. Vi behöver arbetskraft, människor som vill flytta hit för att jobba, bo och leva ett liv med naturen som granne och tillgängligheten så nära som 5 minuter.

Läs mer om Ny i Gällivare >>

Speaker/Konferencier

En professionell speaker ökar kvalitén på ett evenemang. Jag har stor erfarenhet av speakerjobb på stora och små skid-, slalom-, löpar- och triathlontävlingar. Som speaker, anpassar jag uppdraget så deltagare, publik och övriga intressenter får en inspirationsfylld dag. Jag spelar bra musik och pratar både svenska och engelska.

Läs mer om speaker/konferencier >>

Projektledning och utbildningssamordning

Projekt och utbildning innebär: ” Många bollar i luften”, det gillar jag! Det gäller att få människor att mötas och därifrån gå vidare med en idé eller ett projekt. Att samordna olika föreläsare med deltagare, lokaler, god mat mm det är jag bra på.

Läs mer om projektledning och utbildningssamordning >>

Aktiviteter

Genom min arbetserfarenhet och utbildning från skid- och fjällvärlden som bl a guide, skidlärare, utbildare, aktivitets- och motionsledare, tar jag gärna med dig/er ut i naturen. Kanske behöver du och din personalgrupp en Kick-Off med lite roliga aktiviteter.

Läs mer om aktiviteter >>